YOUR ONLY HUNGARIAN CAMILA MENDES FANSOURCE
Isten hozott Magyarország egyetlen működő Camila Mendes rajongói oldalán. A Cami-Mendes.Com azzal a céllal jött létre, hogy a magyar közösséggel megismertesse és megszerettesse a páratlanul tehetséges fiatal amerikai színésznőt, akit a CW új sorozatának, a Riverdale színésznőjeként azonosíthattok, Veronica Lodge szerepében. A Camila Mendes Hungary minden nap elhozza nektek a legújabb híreket a 23 éves színésznőről. Győződj meg arról, hogy közösségi oldalunkat követve feliratkoztál a legújabb hírekre!
HírekCamila MendesGalériaMédiaOldal
V Magazine interjú
Interjú Magazin
2017.04.01. 10:21 Eve

Elhoztam nektek Camila legutóbbi V Magazinos szerepléséhez készült hivatalos interjú magyar változatát. Ha a teljes beszélgetésre vagytok kíváncsiak, ne felejtsetek el a Bővebben feliratra kattintani.

Gondoltad volna, hogy a Riverdale ekkora sikert fog aratni?
Reménykedtem benne. Ez egy olyan műsor, amiről nehezen gondolnám, hogy nem szerethető. De ez így is rizikós volt, benne volt a pakliban a bukás. Minden ember számára van mondanivalója, ezért lehet sikeres.

Honnan ered nálad a színészet iránti szenvedély?
Mindig ezt akartam csinálni. A húgom színdarabokat szeretne írni, engem pedig mindig az előadás érdekelt, hála a szüleimnek. Imádják a komédiát, és nagyon inspiráló számukra a The Amanda Show. Azt hiszem, először ennek a műsornak köszönhetően találtam rá erre a szenvedélyemre – ostoba kis gyerekként. Aztán az iskolában is váltottam, színművészetet kezdtem tanulni, és nagyon nagy hatással volt rám. Csomó olyan ember vett körül, akik már túl voltak a Broadwayen, és ez inspirált abban, hogy részt vegyek egy kemény tempójú színészi programban. Aztán beiratkoztam a New York-i Egyetemre, végül megkaptam ezt a szerepet. Nagyon szerencsésnek érzem magam.

Kik inspirálnak?
Világéletemben felnéztem Nicole Kidmanre. Szerintem egy elegáns, tehetséges színésznő. Hihetetlen hogyan áll helyet minden szerepében, nagyon csodálom őt.

Elmentél a NYU-re színészetet tanulni, de a Riverdale előtt volt bármilyen produkció amiben szerepeltél, vagy ez az első nagy szereped?
Nem, ez az első nagy szerepe…vagy inkább a legelső szerepem. 2015 decemberében fejeztem be az iskolát, de valójában 2016 májusában diplomáztam le. Jobbnak láttam először befejezni az iskolát, és csak utána kezdtem el meghallgatásokra járni.

Milyen tévéműsorokat nézték korábban?
A THE O.C.-n, a Gossip Girl-ön és a Weeds-en nőttem fel.

Veronica stílusa, öltözködése mennyire különbözik a tiédtől?
Mérhetetlenül különbözök Veronica stílusától. Az ő stílusa szexi, és folyton gyöngyöket visel. Mindig keresi a feltűnőséget, mint egy szexi First Lady. Én sokkal hétköznapibban öltözködök: szakadt farmet és pólót viselet, ékszereket pedig alig. A kényelmesebb mindig jobb.

Az emberek sok hasonló tulajdonságot látnak a karaktered és Blair Waldorf karaktere között. Te hogy látod?
Nem hiszem, hogy nagyon hasonlítanának. Ami közös bennük, hogy mindketten gazdagok és New York-iak. Szerintem Blair gimije és a Riverdale-i középiskola nagyon különbözik. Ami a személyiségüket illeti, szerintem Veronica sokkal alázatosabb és gyakorlatiasabb, mint Blair.

Mit gondolsz, Betty és Veronica kapcsolata Riverdaleben más lesz, mint a képregényben?
Határozottan. Betty és Veronica a képregényekben mindig Archie miatt veszekedtek, másfelől mindig komikus módon békültek ki. Ez egy teljesen más világ a műsorban. Betty és Veronica itt nem harcol egy pasiért: sokkal érettebbek és meggondoltabbak. Még ha szerelmi háromszög is alakulna ki, akkor is észnél lennének.

A premierben láthattuk a bizonyos szerepelni háromszöget – mire számíthatunk, szerelemre vagy barátságra?
A barátságuk a show lelke. Folyamatosan utalnak a szerelmi háromszögre, és folyamatosan fenntartjuk ennek a meglétét, de ha hosszútávon gondolkozunk ebben, nem mehetünk ezzel messzire. Lesznek párkapcsolatok az első évadban. Szerintem a rajongók szívesen látnák Bettyt és Veronicat szerelmesnek, de sajnos ez a sztori most nem erről szól.

A képregénysorozatban Jughead aszexuális. Ezt a kártyát ki fogjátok játszani?
A műsorban nem az, ezt az első hat epizód is bizonyítja.

Latina vagy, és latina karaktert is alakítasz. Hogyan érzed ezzel a meghazudtoló sztereotípiával kapcsolatban?
Azt hiszem ez a Latina sztereotípia csak kitaláció, nem ad okot a személyiségek elkönyvelésére. Az USA-ban születtem, de könnyen azonosulok a brazil kultúrával. Nem tartom magam se inkább brazilnak, se inkább amerikainak, a kettő kombinációja vagyok. Veronica úgyszintén. Azt hiszem, a műsor jól láttatja az etnikumokat.

Jó példaképnek tartod magad a feltörekvő színészek számára?
Nem érzem magam példaképnek. Még csak most csöppentem bele a szórakoztatóiparba. Ez a szerep életem egyik legnagyobb lehetősége. Ez a szerep ajándék számomra. Ha nem lenne, valószínűleg még mindig meghallgatásokra járnék, és küzdenék valami munkáért. Jó helyen voltam jó időben, ráadásul a Riverdale mellett is tudok más szerepeket vállalni. Ha példakép lettem volna, akkor elmentem volna még a fősulira, továbbképeztem volna magam, és a legbiztosabb utat választottam volna sikerre. Az egyetem biztonságot ad.

Hol látod magad az elkövetkező öt évben?
Sodródom az árral, napról napra élek. Kíváncsi vagyok, milyen lehetőségek várnak rám a karrieremet illetően. Határozottan sorozatban szeretnék szerepelni még egy ideig. Szeretnék néhány más projektben is részt venni, hogy kihívásokkal nézzek szemben, egy olyan karaktert megformálni, aki nem hasonlít Veronicara. Látom magamat filmszerepben, de nem lesz egyszerű a televízióról váltani. Különösen nehéz ezt olyan sorozat színészeinek meglépni, ahol minden a nézettségen múlik: azon, hogy játsszák-e tovább a showt vagy nem. Ezeket a karaktereket sokáig alakítod, de ettől eltekintve van rá mód, hogy kísérletezz már munkákban.


HOST | DMCA | PRIVACY POLICY
© COPYRIGHT 2017 CAMILA MENDES HUNGARY
}
AllAccessDisabledAll access to this object has been disabled5BE8C2F9FBAD22CAc+4lpJWDLv4rySXRJrxKgBrZBT0f9CwllLAca+3T0ahniiarPIKHSoV6Z16KXbN4yq2FDXIpVBU=