YOUR ONLY HUNGARIAN CAMILA MENDES FANSOURCE
Isten hozott Magyarország egyetlen működő Camila Mendes rajongói oldalán. A Cami-Mendes.Com azzal a céllal jött létre, hogy a magyar közösséggel megismertesse és megszerettesse a páratlanul tehetséges fiatal amerikai színésznőt, akit a CW új sorozatának, a Riverdale színésznőjeként azonosíthattok, Veronica Lodge szerepében. A Camila Mendes Hungary minden nap elhozza nektek a legújabb híreket a 23 éves színésznőről. Győződj meg arról, hogy közösségi oldalunkat követve feliratkoztál a legújabb hírekre!
HírekCamila MendesGalériaMédiaOldal
Riverdale: 1.09 – ‘La Grande Illusion’
Riverdale
2017.03.18. 15:51 Eve

A Riverdale kilencedik részének vetítésére április 6-án kerül sor, a címe pedig ‘La Grande Illusion‘. Megjelent a rész ismertetője és az első epizódképek is.

Archie vonakodva de beleegyezik, hogy elkíséri Cherylt a családi rendezvényre, mivel egy olyan ajánlatot kap ami segítségére lehet a jövőben. Archie kezd szkeptikussá válni a Blossom család segítségével kapcsolatban, de néhány hasznos információt tud meg Betty nővéréről. Veronica próbál kedvesen viselkedni és összebarátkozni osztálytársával még akkor is, ha ismeri apjának fájdalmas törvénytelen cselekedeteit. Hermione nehéz helyzetbe kerül, amikor elmondja Frednek az igazat. Eközben Alice készen áll, hogy bosszút álljon a Blossom családon két lánya segítségével egyszer és mindenkorra.

001~1.jpg 002~0.jpg 003~0.jpg 004~0.jpg


HOST | DMCA | PRIVACY POLICY
© COPYRIGHT 2017 CAMILA MENDES HUNGARY
}
AllAccessDisabledAll access to this object has been disabled5BE8C2F9FBAD22CAc+4lpJWDLv4rySXRJrxKgBrZBT0f9CwllLAca+3T0ahniiarPIKHSoV6Z16KXbN4yq2FDXIpVBU=