YOUR ONLY HUNGARIAN CAMILA MENDES FANSOURCE
Isten hozott Magyarország egyetlen működő Camila Mendes rajongói oldalán. A Cami-Mendes.Com azzal a céllal jött létre, hogy a magyar közösséggel megismertesse és megszerettesse a páratlanul tehetséges fiatal amerikai színésznőt, akit a CW új sorozatának, a Riverdale színésznőjeként azonosíthattok, Veronica Lodge szerepében. A Camila Mendes Hungary minden nap elhozza nektek a legújabb híreket a 23 éves színésznőről. Győződj meg arról, hogy közösségi oldalunkat követve feliratkoztál a legújabb hírekre!
HírekCamila MendesGalériaMédiaOldal
Oldal

Oldal név: Camila Mendes Hungary
URL: cami-mendes.com
Szerkesztő: Eve
Társszerkesztő: nincs
Nyitás: 2017.03.01
Szolgáltató: Flaunt.Nu
Facebook oldal: @camilamendeshungary
Twitter oldal: @camilamendesHU
Design sablon: LindaDesign & Cherry Universe
Korábbi kinézetek: x
Látogatottság: x

Az oldal története
Miért pont Camila Mendes? Camit a Riverdale sorozat kapcsán ismertem meg, mint legtöbben. Az első rész után azonnal megszerettem, és lehetetlen volt nem észrevenni kiemelkedő színészi adottságait. Camila emberi oldalát is megismertem időközben, ami nagyon szimpatikus. Remélem hogy Cami karrierje nem a Riverdale-ig tart, hanem szép hosszú utat be fog járni, ti pedig végigkövetitek ezt velem a Camila Mendes Hungaryn.

Eve, a szerkesztő
Húsz éves, egyetemista lány vagyok, a nevemből talán kikövetkeztethető hogy Evelinnek hívnak. Budapesten élek, jelenleg a BGE-n tanulok gazdálkodás és menedzsment szakon. 5 éve szerkesztek a webes világban, zömmel divatról írtam eddig és blogot vezettem, de sorozattal és színésszel foglalkozó fansiteom is volt már. Nyitott lány vagyok, zene és sorozat őrült, de a könyvek is magával tudnak ragadni.

HOST | DMCA | PRIVACY POLICY
© COPYRIGHT 2017 CAMILA MENDES HUNGARY
}