YOUR ONLY HUNGARIAN CAMILA MENDES FANSOURCE
Isten hozott Magyarország egyetlen működő Camila Mendes rajongói oldalán. A Cami-Mendes.Com azzal a céllal jött létre, hogy a magyar közösséggel megismertesse és megszerettesse a páratlanul tehetséges fiatal amerikai színésznőt, akit a CW új sorozatának, a Riverdale színésznőjeként azonosíthattok, Veronica Lodge szerepében. A Camila Mendes Hungary minden nap elhozza nektek a legújabb híreket a 23 éves színésznőről. Győződj meg arról, hogy közösségi oldalunkat követve feliratkoztál a legújabb hírekre!
HírekCamila MendesGalériaMédiaOldal
Nyitva a Cami Mendes Hungary
Oldal
2017.03.01. 18:37 Eve

Nagy örömömre szolgál köszönteni titeket a legelső magyar CAMILA MENDES rajongói oldalon. Ahogy a címből is kitalálhatjátok, a lap a csodálatos amerikai fiatal sztárral foglalkozik. Nem volt nagy dolog eldöntenem, hogy a másik oldalam mellé szeretnék egy színésznőről is oldalt, és amint megláttam őt a RIVERDALEBEN, játékával lenyűgözött, és kicsit elkezdtem őt jobban megismerni. Nagyon közel került a szívemhez, egy csodálatos, feltörekvő ifjú színésznő, aki biztos hogy még sokra viszi. A Cami-Mendes.Com minden nap elhozza nektek a legújabb és legjobb híreket Camiról. Kövessétek a lapot Facebookon is.

Kellemes böngészést,
Eve


HOST | DMCA | PRIVACY POLICY
© COPYRIGHT 2017 CAMILA MENDES HUNGARY
}
AllAccessDisabledAll access to this object has been disabled5BE8C2F9FBAD22CAc+4lpJWDLv4rySXRJrxKgBrZBT0f9CwllLAca+3T0ahniiarPIKHSoV6Z16KXbN4yq2FDXIpVBU=