YOUR ONLY HUNGARIAN CAMILA MENDES FANSOURCE
Isten hozott Magyarország egyetlen működő Camila Mendes rajongói oldalán. A Cami-Mendes.Com azzal a céllal jött létre, hogy a magyar közösséggel megismertesse és megszerettesse a páratlanul tehetséges fiatal amerikai színésznőt, akit a CW új sorozatának, a Riverdale színésznőjeként azonosíthattok, Veronica Lodge szerepében. A Camila Mendes Hungary minden nap elhozza nektek a legújabb híreket a 23 éves színésznőről. Győződj meg arról, hogy közösségi oldalunkat követve feliratkoztál a legújabb hírekre!
HírekCamila MendesGalériaMédiaOldal
New York Moves Magazine
Fotók Interjú Magazin
2017.04.17. 10:16 Eve

“… Elmentem néhány kollégámmal a Women’s Marchra, és hagytuk hogy magába szippantson az érzés. Annyira erőteljes volt. Vancouverben voltunk, és akkor még nem számítottunk rá, hogy elmegyünk a felvonulásra, aztán az egyik rendezőnk meghívott minket, és vele tartottunk. Ebben az értelemben a politika összehozza az embereket: együtt többek vagyunk. Úgy érezzük, egységet alkotunk egy közös cél érdekében…”

Camila ezúttal a New York Moves Magazinban tűnt fel, ahol nem csak élete eddigi egyik legjobb fotósorozatát tudhatja maga mögött, de interjú is készült vele természetesen. A fotósorozatot Nathan Johnson készítette.

   

Camila Mendes a 22 évesek csodálatos világát éli. Csak néhány héttel a Riverdale televízióra kerülését megelőzően diplomázott le a NYU Tisch-ben, majd főszereplője lett az Archie képregények feldolgozásának K.J. Apa és Cole Sprouse oldalán. Nem rossz első munka. Camila szerencsés volt, hisz egy erőteljes kurzusnak köszönhetően hamarabb elvégezte a főiskolát, így pedig nyugodt szívvel bújhatott bele a pimasz és összetett karakterébe, Veronicaban.

“Abban az időben sokat sírtam, és keveset aludtam. Nagyon intenzív tempó volt az iskola miatt, de ezzel számolnunk kell, ha a színészet mellett döntünk.”

Még csak az első évad megy, de a Riverdale sikert sikerre halmoz. A sötét képregények modern értelmezést nyertek, a show egy tini gyilkosságot vizsgál az alaptörténetben. Határozottan nem olyan boldog a történet, mint a képregényben. Ahogy a sorozat növekszik és virágzik, úgy Mendes is. Eleinte fárasztó volt számára a forgatások ütemezését alakítani, hisz csak az egyetemi színházi produkciókhoz volt hozzászokva.

“Ha színházban szerepelsz, kapsz legalább egy hónapot a próbákra. Egy TV show esetén kb. két perced van próbálni a forgatás előtt. Fogalmatok sincs, hogy a színházi felkészülés micsoda luxus ehhez képest. Az első évad forgatása számomra egy erőpróba volt – megpróbáltam hinni magamban és abban, hogy képes vagyok gyorsan tanulni és gyors döntéseket hozni.”

Camila mestere a közösségi médiának: hírnevét szociális hálózaton keresztül erősíti, ami egyébként fiatalkorát is befolyásolta.

Nem érzem azt, hogy a közösségi oldalak használata kötelező lenne. Igyekszem a legjobb tudásom szerint posztolni, de persze olyan dolgokat is közvetítek vele, ami reményeim szerint elősegítik a show nézettségét. Amíg az emberek megtalálják az egyensúlyt, addig a szociális médiának nem kell idegesítőnek lennie.”

Camila a technológiai platformok összes lehetőségét ki akarja próbálni.

Végtelen sok lehetőség van a médiahatás diktálására. Szerintem a virtuális valóság egy elfogadható művészeti forma.”

Camila egy igazi kalandor, rengeteget utazik, és kiemelkedő függetlenséget diktál. A forgatások és a munka miatt folyamatosan ingázik New York, Los Angeles, Vancouver és Brazília között.

“Jelen pillanatban nincs olyan hely, amit az otthonomnak mondhatnék. Elég nomád életet élek.”

Ezt családja folyamatos költözködése rögtön megmagyarázza. Szülei Brazíliában születtek és nevelkedtek, majd apja Tokióban szerzett doktori diplomát. Ezután letelepedtek Virginiában, ahol Cami is született. 10 éves korában édesanyjával egy évre visszaköltöztek Brazíliába, azon belül is a fővárosba. Ezt követően egy amerikai magániskolában tanult, de ekkor is jelen volt életében a brazil kultúra hatása: egészséges ételek, és a család iránt tisztelet.

“A brazil kultúra hozzám tartozik, és annyira csodálom.”

Mendesnek a családja továbbra is nyújtja a támaszt, minden évben hazalátogat.

“Imádják a sorozatot, minden héten együtt nézi az egész család – és küldenek nekem videóüzenetet a brazil szinkronhangommal,ami mindig megnevettet.”

A közeli rokonsága a USA-ban él, és még mindig teljes mértékben támogatják, főleg édesanyja. Amikor Dél-Floridába költöztek, anyja beíratta egy művészeti iskolába.

“Rengeteg tehetség volt abban az iskolában, rengeteg inspirációt gyűjtöttem, itt döntöttem el, hogy nagy karriert szeretnék.”

Miután felismerte, mivel foglalkozna, édesapja felvilágosította az út kockázatáról, de 100%-ban megfogadta, hogy jól fogja elvégezni a feladatát. Erős családi hátterét a Tisch egyetemi tanára is dicsérte.

“Szerintem az ő támogatásuk tette lehetővé számomra, hogy érzelmileg kreatív legyek, és megtaláljam a karrieremhez szükséges szabadságomat, és felépítsem magamban a célt, hogy soha ne adjam fel.

A sikert ellenére a fősuli után azonnal kilépett a nagybetűs életbe.

,,A Riverdale a főiskola után talált rám, nem is kaptam esélyt arra, hogy elkezdjem élni átlagos lányként az életet. Meghallgatások nélkül kaptam egy nagyszerű szerepet. “

Reméli, hogy karrierje nem áll meg egy TV sorozatnál, szívesen szinkronizálna és filmet is forgatna.

,,Még csak most tettem be a lábam a szórakoztatóiparba, de örülnék ha valami indie filmben is bizonyíthatnék. Valami olyanban, ami eltér a Riverdaletől. Bármiben. Nos, talán majd hamarosan…”

Mendes még mindig keresi az igazi önmagát, kezdve a politikai irányultságával.

“Nem hiszem, hogy még teljes mértékben fel tudom fogni a politikai döntések sorozatának lényegét, akkor kezdtem el vele foglalkozni, amikor egy nagyon nehéz időszakon mentem keresztül. Nagyon stresszes idők jártak felettem, amikor az egyetem után felvételt nyertem egy teljes munkaidős sorozatba. Sokat beszélgettünk a politikáról a kollégákkal. Elmentem néhány kollégámmal a Women’s Marchra, és hagytuk hogy magába szippantson az érzés. Annyira erőteljes volt. Vancouverben voltunk, és akkor még nem számítottunk rá, hogy elmegyünk a felvonulásra, aztán az egyik rendezőnk meghívott minket, és vele tartottunk. Ebben az értelemben a politika összehozza az embereket: együtt többek vagyunk. Úgy érezzük, egységet alkotunk egy közös cél érdekében.”

Ennek ellenére Cami nem tartja magát aktivistának, de a márciusi eseménytől jobban érezte magát.

“Azt éreztem, hogy el kell merüljek a témában, hogy jobban átlássam a politikát. Hatalmas felelősséget is vállalunk a karaktereink megformálásával, hisz ők fiatal, erős nők. Olyan nőket képviselünk, akiket szeretnénk, ha a való életben is támogatnának.”

Zárásként Camilara határozottan fényes jövő vár Hollywoodban. Magabiztosságát és tehetségét egyelőre Veronicaként mutatja meg.

,,Mindig tanulok valamit. Minden projekt új és új dolgokat fog megtanítani. Izgatott vagyok a jövőre nézve.”

GALÉRIA LINK
Studio Photoshoots > 2017 > Session 012


HOST | DMCA | PRIVACY POLICY
© COPYRIGHT 2017 CAMILA MENDES HUNGARY
}
AllAccessDisabledAll access to this object has been disabled5BE8C2F9FBAD22CAc+4lpJWDLv4rySXRJrxKgBrZBT0f9CwllLAca+3T0ahniiarPIKHSoV6Z16KXbN4yq2FDXIpVBU=