YOUR ONLY HUNGARIAN CAMILA MENDES FANSOURCE
Isten hozott Magyarország egyetlen működő Camila Mendes rajongói oldalán. A Cami-Mendes.Com azzal a céllal jött létre, hogy a magyar közösséggel megismertesse és megszerettesse a páratlanul tehetséges fiatal amerikai színésznőt, akit a CW új sorozatának, a Riverdale színésznőjeként azonosíthattok, Veronica Lodge szerepében. A Camila Mendes Hungary minden nap elhozza nektek a legújabb híreket a 23 éves színésznőről. Győződj meg arról, hogy közösségi oldalunkat követve feliratkoztál a legújabb hírekre!
HírekCamila MendesGalériaMédiaOldal
Története, életrajza

Teljes név: Veronica Lodge
Becenév: Ver, Ronnie
Iskola: River Vixien
Szülők: Hermione és Hiram Lodge

Veronica egy intelligens, magabiztos, nagyszájú másodikos gimnazista. A sorozat elején édesapja botrányának és illegális cselekedeteinek következményeként New Yorkból Riverdalebe költözik anyjával, Hermioneval, és azon van, hogy új életet kezdjen.

Korai élet

Veronica New Yorkban nőtt fel gazdag szülők (Hiram és Hermione Lodge) gyermekeként. Luxus és hírnév kövezte életét. Ez azonban egy szemvillanás alatt megváltozott, amikor apját elítélték csalás és sikkasztás vádjával. Börtönbe került, Veronica és anyja pedig kikészültek a rosszindulatú pletykák és cikkek miatt. Veronicat azzal vádolták, hogy nem más mint egy elkényeztetett, hideg társasági életet élő kislány, és hamar rájött, hogy az is volt. Anyjával együtt Riverdalebe költöztek egy új élet reményében, Veronica pedig elhatározta, hogy megváltozik.

Stílusa

Veronica egy hihetetlenül vonzó, karcsú fiatal lány. Hosszú, egyenes fekete haja, nagy barna szemei vannak. Annak ellenére, hogy lecsukták édesapját, és szerencsétlenségek sorozatának lett az áldozata, valamint minden javaikat elvették, Veronicanak sikerül fenntartani a luxus öltözködési stílust, elegáns és drága ruhákat hord, Louboutin cipőt visel, és gyöngyöket aggat magára.

HOST | DMCA | PRIVACY POLICY
© COPYRIGHT 2017 CAMILA MENDES HUNGARY
}
AllAccessDisabledAll access to this object has been disabled5BE8C2F9FBAD22CAc+4lpJWDLv4rySXRJrxKgBrZBT0f9CwllLAca+3T0ahniiarPIKHSoV6Z16KXbN4yq2FDXIpVBU=