YOUR ONLY HUNGARIAN CAMILA MENDES FANSOURCE
Isten hozott Magyarország egyetlen működő Camila Mendes rajongói oldalán. A Cami-Mendes.Com azzal a céllal jött létre, hogy a magyar közösséggel megismertesse és megszerettesse a páratlanul tehetséges fiatal amerikai színésznőt, akit a CW új sorozatának, a Riverdale színésznőjeként azonosíthattok, Veronica Lodge szerepében. A Camila Mendes Hungary minden nap elhozza nektek a legújabb híreket a 23 éves színésznőről. Győződj meg arról, hogy közösségi oldalunkat követve feliratkoztál a legújabb hírekre!
HírekCamila MendesGalériaMédiaOldal
Tetkó

Sok sztár, aki egyszer csináltat tetoválást, hamar rákap erre, és mindig többet és többet akar. De ez nem igaz a Riverdale színésznőjére Camila Mendesre. A feltörekvő színésznő a Latina magazinnak fedte fel első és egyetlen tetoválásának történetét, ami ahhoz is kapcsolódik, hogy gyerekként rengeteg alkalommal költözködtek.

A költözés hatalmas része volt az életemnek. Ez nem mindig jó dolog, azon agyalsz sokszor, hogy mit rontottál el, hogy folyton menni kell. Sok mindenen mentem keresztül, majd felfedeztem magamban az élet értelmét, és eldöntöttem hogy változtatni fogok. Rájöttem, hogy ha hű vagy magadhoz, bárhol ott lehetsz. Szerintem ekkor fogalmazódott meg a fejemben a tetoválás gondolata, és a jobb mellem alá egy ‘To build a home‘ feliratot tetováltattam: mert ez a célom: otthont építeni!

És vajon szeretne majd még többet?

Soha nem éreztem erre késztetést. Csak akkor szerzek új tetoválást, ha tényleg jelent számomra valakit, divatból és csak hogy több legyen, nincs rá szükségem

Camila első tetoválását a V magazin által láthattuk először 2017. márciusában.

HOST | DMCA | PRIVACY POLICY
© COPYRIGHT 2017 CAMILA MENDES HUNGARY
}
AllAccessDisabledAll access to this object has been disabled5BE8C2F9FBAD22CAc+4lpJWDLv4rySXRJrxKgBrZBT0f9CwllLAca+3T0ahniiarPIKHSoV6Z16KXbN4yq2FDXIpVBU=