YOUR ONLY HUNGARIAN CAMILA MENDES FANSOURCE
Isten hozott Magyarország egyetlen működő Camila Mendes rajongói oldalán. A Cami-Mendes.Com azzal a céllal jött létre, hogy a magyar közösséggel megismertesse és megszerettesse a páratlanul tehetséges fiatal amerikai színésznőt, akit a CW új sorozatának, a Riverdale színésznőjeként azonosíthattok, Veronica Lodge szerepében. A Camila Mendes Hungary minden nap elhozza nektek a legújabb híreket a 23 éves színésznőről. Győződj meg arról, hogy közösségi oldalunkat követve feliratkoztál a legújabb hírekre!
HírekCamila MendesGalériaMédiaOldal
Szerelmi élet

Camila még nem túl befutott színésznő, ezért magánéletéről keveset tudhatunk. Annyi viszont biztos, hogy párkapcsolatban él már három éve, 2013. szeptemberében jött össze jelenlegi párjával, Ian Wallaceszel. A pár ’16 szeptember 2-án ünnepelte harmadik évfordulóját, melyről Cami az alábbi Instagram üzenettel emlékezett meg:

Három éve ezzel az elbűvölő férfival. Hálás vagyok a végtelen inspirációért és a feltétel nélküli szeretetért, amit tőled kapok. Annyira szeretlek, Ian Wallace, és nagyon szerencsés vagyok, hogy megtapasztalhattam milyen ritka és különleges ember vagy. Boldog évfordulót szerelmem.

 

HOST | DMCA | PRIVACY POLICY
© COPYRIGHT 2017 CAMILA MENDES HUNGARY
}
AllAccessDisabledAll access to this object has been disabled5BE8C2F9FBAD22CAc+4lpJWDLv4rySXRJrxKgBrZBT0f9CwllLAca+3T0ahniiarPIKHSoV6Z16KXbN4yq2FDXIpVBU=