YOUR ONLY HUNGARIAN CAMILA MENDES FANSOURCE
Isten hozott Magyarország egyetlen működő Camila Mendes rajongói oldalán. A Cami-Mendes.Com azzal a céllal jött létre, hogy a magyar közösséggel megismertesse és megszerettesse a páratlanul tehetséges fiatal amerikai színésznőt, akit a CW új sorozatának, a Riverdale színésznőjeként azonosíthattok, Veronica Lodge szerepében. A Camila Mendes Hungary minden nap elhozza nektek a legújabb híreket a 23 éves színésznőről. Győződj meg arról, hogy közösségi oldalunkat követve feliratkoztál a legújabb hírekre!
HírekCamila MendesGalériaMédiaOldal
Camila Mendes

Teljes név: Camila Mendes
Születési idő: 1994. június 29.
Születési hely: Amerikai Egyesült Államok, Virginia
Testvérek: egy nővér
Magasság: 155 cm

Camila Mendes feltörekvő amerikai színésznő, aki 1994. június 29-én született. Brazil gyökereinek köszönhetően a NYU Tisch School of the Arts-ban végzett Bachelor of Fine Arts mesterszakon. A NYU Tisch-i tanulmányai alatt Camila beiratkozott két szemeszterre a Stonestreet Film Acting Conservatoryra, ahol magas színtű dráma tagozatra járt. Camila tehetségét azonnal felismerték a tanulmányai alatt, és rengeteg filmes keresi meg nap mint nap casting lehetőségekkel.

2016-ban adta le jelentkezését a CW új sorozatára, és meg is kapta Veronica Lodge főszerepét a 2017. februárban indult Riverdale című sorozatban.

Ki is Cami Mendes?

» Filmográfia » Autogramcím » Érdekességek» Szerelme» Család» Tetoválás» Veronica Lodge» Szemüveges?

HOST | DMCA | PRIVACY POLICY
© COPYRIGHT 2017 CAMILA MENDES HUNGARY
}