YOUR ONLY HUNGARIAN CAMILA MENDES FANSOURCE
Isten hozott Magyarország egyetlen működő Camila Mendes rajongói oldalán. A Cami-Mendes.Com azzal a céllal jött létre, hogy a magyar közösséggel megismertesse és megszerettesse a páratlanul tehetséges fiatal amerikai színésznőt, akit a CW új sorozatának, a Riverdale színésznőjeként azonosíthattok, Veronica Lodge szerepében. A Camila Mendes Hungary minden nap elhozza nektek a legújabb híreket a 23 éves színésznőről. Győződj meg arról, hogy közösségi oldalunkat követve feliratkoztál a legújabb hírekre!
HírekCamila MendesGalériaMédiaOldal
Camila az Camila Mendes!
Hírek Social Média
2017.03.01. 19:42 Eve

Cami ma ismételten felhívta a figyelmét követőinek, hogy ő NEM két másik énekes fan felhasználói fiókjának a tulajdonosa. A Riverdale 22 éves üdvöskéjét folyamatosan Camila Cabello és Shawn Mendes címzéssel zaklatják.

A Twitteren csak Camila Mendes vagyok, egy személy, aki nem Camila Cabello és Shawn Mendes rajongói felület szerkesztője.

Reméljük a Twitter felhasználók végre rájönnek, hogy Camila Mendes tényleg egy létező személy (legalább néznének bele a Riverdalebe)


HOST | DMCA | PRIVACY POLICY
© COPYRIGHT 2017 CAMILA MENDES HUNGARY
}
AllAccessDisabledAll access to this object has been disabled5BE8C2F9FBAD22CAc+4lpJWDLv4rySXRJrxKgBrZBT0f9CwllLAca+3T0ahniiarPIKHSoV6Z16KXbN4yq2FDXIpVBU=