YOUR ONLY HUNGARIAN CAMILA MENDES FANSOURCE
Isten hozott Magyarország egyetlen működő Camila Mendes rajongói oldalán. A Cami-Mendes.Com azzal a céllal jött létre, hogy a magyar közösséggel megismertesse és megszerettesse a páratlanul tehetséges fiatal amerikai színésznőt, akit a CW új sorozatának, a Riverdale színésznőjeként azonosíthattok, Veronica Lodge szerepében. A Camila Mendes Hungary minden nap elhozza nektek a legújabb híreket a 23 éves színésznőről. Győződj meg arról, hogy közösségi oldalunkat követve feliratkoztál a legújabb hírekre!
HírekCamila MendesGalériaMédiaOldal
1.13 – “The Sweet Hereafter” ismertető
Riverdale
2017.04.21. 08:58 Eve

Megjelent a Riverdale első évadfináléjának a hivatalos ismertetője. A “The Sweet Hereafter” címet viselő 13. epizód május 11-én kerül a TV képernyőjére.

Archie és Veronica egyre közelebb kerül egymáshoz. Betty belefárad abba, hogy családja úgy tesz, mintha semmi nem történt volna, így szembekerül édesanyjával. Jughead egy nem várt szituációban találja magát, és egyre távolabb kerül emiatt Archie-tól és barátaiól. Hermione egy olyan ajánlatot tesz Frednek, ami túl jónak tűnik ahhoz, hogy igaz legyen. Közben fény derül a Blossom család vállalkozásának titkára, és Cheryl a saját kezébe veszi az irányítást.


HOST | DMCA | PRIVACY POLICY
© COPYRIGHT 2017 CAMILA MENDES HUNGARY
}
AllAccessDisabledAll access to this object has been disabled5BE8C2F9FBAD22CAc+4lpJWDLv4rySXRJrxKgBrZBT0f9CwllLAca+3T0ahniiarPIKHSoV6Z16KXbN4yq2FDXIpVBU=