YOUR ONLY HUNGARIAN CAMILA MENDES FANSOURCE
Isten hozott Magyarország egyetlen működő Camila Mendes rajongói oldalán. A Cami-Mendes.Com azzal a céllal jött létre, hogy a magyar közösséggel megismertesse és megszerettesse a páratlanul tehetséges fiatal amerikai színésznőt, akit a CW új sorozatának, a Riverdale színésznőjeként azonosíthattok, Veronica Lodge szerepében. A Camila Mendes Hungary minden nap elhozza nektek a legújabb híreket a 23 éves színésznőről. Győződj meg arról, hogy közösségi oldalunkat követve feliratkoztál a legújabb hírekre!
HírekCamila MendesGalériaMédiaOldal
1.10 – “The Lost Weekend” epizódismertető
Riverdale
2017.03.24. 22:32 Eve

A Riverdale tizedik részének vetítésére április 13-án kerül sor, a címe pedig ‘The Lost Weekend‘. Megjelent a rész ismertetője, a képekre még várnunk kell egy kicsit.

Amikor Fred elhatározza, hogy végleg elválik Archie anyjától, Mary-től, fia elrejti előle valódi érzéseit ezzel kapcsolatban. Archie megpróbálja visszaszerezni Valerie-t egy romantikus estével, azonban Betty keresztülhúzza terveit amikor úgy dönt, meglepetés bulit szervez Jughead születésnapjára. Cheryl úgy dönt, nem várt húzást vet be a partin, de a történések hamar kicsúsznak a kezei közül. Eközben Veronica ráeszmél, hogy neki is szerepet kell vállalnia apja kiszabadulását illetően.


HOST | DMCA | PRIVACY POLICY
© COPYRIGHT 2017 CAMILA MENDES HUNGARY
}
AllAccessDisabledAll access to this object has been disabled5BE8C2F9FBAD22CAc+4lpJWDLv4rySXRJrxKgBrZBT0f9CwllLAca+3T0ahniiarPIKHSoV6Z16KXbN4yq2FDXIpVBU=